• BIST 100

    10158,63%-0,15
  • DOLAR

    32,14% -0,23
  • EURO

    34,94% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2473,31% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,52

Denizli Merkezefendi'de 149 m² daire icradan satılıktır

RESMİ İLANLAR 16.08.2022 12:15:07 0
Denizli Merkezefendi

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre;

T.C.
DENİZLİ 4. İCRA DAİRESİ
2018/84 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Denizli İl, Merkezefendi İlçe, 826 Ada, 2 Parsel, ŞEMİKLER Mahalle/Köy, Cinkaya Mevkii, C/1 2 Nolu Bağımsız Bölüm
TAŞINMAZINDURUMUANA TAŞINMAZ; Kıymet takdir konusu taşınmazın bulunduğu site 11.815,00 m2 imar parseli üzerinde betonarme karkas yapı tarzında A, B, C ve D bloklar olmak üzere toplam 4 adet bloktan oluşmaktadır. Taşınmazın yer aldığı C blok bodrum kat + zemin kat + 8 normal kattan oluşmaktadır. Binanın bodrum katında ortak alanlar, zemin katta 2 adet işyeri ve diğer normal katlarda 4 er adet mesken olmak üzere toplam 34 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Binanın dış cephesi dış cephe boyası ile boyalıdır. Site girişi ve blok girişi Cinkaya Bulvarı üzerinden sağlanmaktadır. Blok girişi zemin kattan sağlanmakta olup, giriş kapısı otomatik çelik kapıdır. Binanın merdivenleri mermer kaplama olup korkulukları alüminyum doğramadır. Binada doğalgaz tesisatı mevcut olup ısınma merkezi kalorifer ile yerden ısıtma sistemiyle sağlanmaktadır. Ana gayrimenkulde 2 adet asansör bulunmaktadır. Çevre düzenlemesi ve bahçe tanzimi tamamlanmış vaziyette olduğu tespit edilmiştir. Sitede yeşil alan, 2 adet açık havuz, çocuk parkı, basketbol sahası ve otopark bulunmaktadır.
BAĞIMSIZ BÖLÜM; Kıymet takdir konusu C Blok, 1. Kat, 2 bağımsız bölüm numaralı mesken bina girişine göre sol ön cephede konumludur. Daire 149,40 m2 NET, 174,03 m2 BRÜT kullanım alanına sahip olup antre, salon, mutfak, 4 oda, giyinme odası, çamaşır odası, banyo, ebeveyn banyosu, wc-lavabo ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Daire içerisinde antre, mutfak ve ıslak hacim zeminleri seramik kaplama, oda hacimleri ise laminant parke kaplamadır. Kuru hacim duvarları alçı sıva üzeri boyalı, ıslak hacim duvarları ise seramik kaplamadır. Kuru hacim tavanları spotlu asma tavan, ıslak hacim tavanları ise pvc asma tavandır. Daire dış kapısı çelik kapı, iç kapılar lake kapıdır. Pencereler pvc doğramadır. Mutfakta tezgâh granit, dolaplar mdf doğramadır. Ön ve arka cephedeki balkonlar cam balkonla kapatılmıştır. Dairede ısınma merkezi kalorifer ile yerden ısıtma sistemiyle sağlanmaktadır. Bina 6 yıllık olup, 4-A yapı sınıfı grubundadır.
TAŞINMAZIN KONUMU VE ÇEVRESEL ÖZELLİKLERİ
Kıymet takdir konusu taşınmaz Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Şemikler Mahallesi, Cinkaya Bulvarı, No:104C, Irmak Kent Sitesi, C Blok, 1. Kat, D:2 posta adresinde konumludur. Taşınmaza ulaşım için; Bölgenin ana arterlerinden olan Osman Gazi Caddesi ile Cinkaya Bulvarı kesişimi referans alındığında Cinkaya Bulvarı üzerinden kuzeydoğu yönünde 175 metre ilerlendiğinde kıymet takdir konusu taşınmaz sol kolda konumludur. Taşınmaza ulaşım gerek toplu taşıma araçları ile gerekse özel araçla sağlanabilmektedir. Taşınmaz toplu taşıma araçlarının güzergâhı ve durağına yürüme mesafesindedir. Taşınmazın bulunduğu bölgede teknik altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup kamu hizmetlerinden istifade tamdır. Yapılaşmanın orta yoğunlukta olduğu bölgede sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, market vb. sosyal ihtiyaçlar kısa mesafelerde karşılanabilmektedir. Taşınmazın yakın çevresinde Ali Söylemez Aile Sağlığı Merkezi, Şemikler Ortaokulu ve Aydem Fen Lisesi yer almaktadır. Taşınmazın ayrıntılı özellikleri dosyamızdaki bilirkişi raporunda mevcuttur.
Adresi : Şemikler Mah. Cinkaya Bul. No:140C, Irmak Kent Sitesi C Blok 1. Kat D.2 Merkezefendi / DENİZLİ
Yüzölçümü : 11.815 m2
Arsa Payı : 164/23630
İmar Durumu : Merkezefendi Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Konut Alanı içerisinde kalmaktadır. Kat sayısı 10, İnşaat tarzı Yapılaşma Şartları; Emsal: 1,50 ön cepheden 7 metre, yan cepheden 5 metre ve arka cepheden 20 metre çekme mesafesi mevcuttur.
Kıymeti : 1.750.000,00 TL
KDV Oranı : KDV Kanunun 17. Maddesinin 4. Fıkrası Uyarınca Muaf
Kaydındaki Şerhler : Tapu Kaydındaki Gibi
1. Satış Günü : 05/10/2022 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü : 02/11/2022 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Merkezefendi Belediyesi Mezat Salonu - Adalet Mah. Kazım Karabekir Cad. No:23 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2018/84 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.04/08/2022
(İİK m.126)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
* : Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 64'e karşılık gelmektedir.

İlan İçin TIKLAYINIZ


MEB’in yeni mülakat düzenlemesi davalık oldu

İl Başkanı Güngör, ‘Bu hiç olmadı’

CHP’li Arpacı “Çiftçi bu su fiyatlarıyla nasıl üretsin, ürettiğini nasıl satsın”

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden serinleten etkinlik

İlk ziyaret DTO Başkanı Erdoğan’a

Çal'da hıdırellez coşkusu

CHP’li Karaca patlama bölgesinde! "Derhal somut adımlar atılmalı"

Sıradışı oyun usta isimlerle Denizli'ye geliyor!

Merkezefendi Belediyesi'nden 19 Mayıs'a özel etkinlikler

Denizlispor taraftarının Bekir'den umudu yok!

Denizlispor'un eski yıldızı en golcü sezonlarından birini Kıbrıs'ta yaşıyor!

Denizli CHP'de danışma kurulu toplantıları Beyağaç'ta sürdü

Denizli'de unutulmaz sanatçıların besteleri seslendirilecek

Honaz’ın efsane başkanı tüm şehri şahlandırmak için geliyor

Şükrü Sezen, Denizli’de yaşayan Burdurlular için çalışacak

Çalışan annelere beş yıldızlı kutlama

Denizli’nin Matematik Şampiyonları

Kaplan, ‘Hepimiz birer engelli adayıyız’

15 günde motosikletle balkanlarda 7 bin kilometrelik rotayı gezecekler

Gedik, ‘Hayatı paylaşmak için engel yok’

Denizli'de öğretmenler yarın derse girmeyecek!

Meteorolojiden Denizli'ye son dakika uyarısı!!! Sağanak yağış...

Tabipler, Sarayköy'deki patlama için önlem çağrısı yaptı!

Denizlili eğitimci siyasetçi güldüren paylaşımı ile Türkiye'nin dilinde!

Denizli Büyükşehir Belediyesi adına sahte hesap açmışlar!!!

MÜSİAD 34'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor

"Avrupa Günü, insan hakları ve hukuk üstünlüğü için önemli bir gün"

Genel Müdür Altuntaş, ‘Ülkenin geleceği turizmdedir’

AK Parti güçlü bir ailedir

Türkiye’nin fidanı Gözler’de üretiliyor

Yükleniyor

İl Başkanı Güngör, ‘Bu hiç olmadı’

Denizli CHP'de danışma kurulu toplantıları Beyağaç'ta sürdü

Honaz’ın efsane başkanı tüm şehri şahlandırmak için geliyor

Arpacı, TBMM kürsüsünden Çavuşoğlu’nu ve ilçe belediye başkanlarını tebrik etti

Milletvekili Arpacı, vize sorununa sert tepki gösterdi

Denizli'de Ak Parti'nin kalesinde CHP coşkusu!!!

Başkan Sevim, ‘Bayram toplumsal barış ve huzur için büyük fırsat’

Acıpayam'da kazlarını satıp başkan adayı olmuştu! Mütevazi yaşamında sipsi yapıyor

Acıpayam CHP Listesi Belli Oldu

İYİ Parti’de Acıpayam’da Belediye Meclis Üye Adayları Belli Oldu

MEB’in yeni mülakat düzenlemesi davalık oldu

CHP’li Arpacı “Çiftçi bu su fiyatlarıyla nasıl üretsin, ürettiğini nasıl satsın”

İlk ziyaret DTO Başkanı Erdoğan’a

Çal'da hıdırellez coşkusu

CHP’li Karaca patlama bölgesinde! "Derhal somut adımlar atılmalı"

Merkezefendi Belediyesi'nden 19 Mayıs'a özel etkinlikler

Denizli'de unutulmaz sanatçıların besteleri seslendirilecek

Şükrü Sezen, Denizli’de yaşayan Burdurlular için çalışacak

Çalışan annelere beş yıldızlı kutlama

Denizli’nin Matematik Şampiyonları

Yaşanan pahalılığa inat, ‘Bir alana bir bedava’

Dünya’nın ürünü bu mağaza da satışa sunuldu

Denizli'nin rakamları Türkiye ortalamasını solladı!!!

“Sakız Parasına” ulaşım hizmeti

Denizlili ev hanımlarını sevindiren haber!!! İndirim yapıldı!!!

Hatipoğlu, “Nisan ayında pazar fileleri doldu”

Emekliler Temmuz'da fazla zam alabilir!!! İşte o formül...

Resmi Gazete'de Yayınlandı! 36 Bin sağlık personeli alınacak

“Yeni nesli otomotive kazandırmak zorundayız”

Çavuşoğlu, Üretimdeki Kırmızı Çizgisini Açıkladı

Denizli'de sabah saatlerinde akılalmaz kaza!

DAK, 8 yaşında

Denizli'de facianın eşiğinden dönüldü!!!

Denizli'de eski mahalle muhtarından acı haber!!!

Denizli'de tebessüm ettiren kedi kurtarma operasyonu!

Yemek siparişlerinde süre sınırı ortadan kalksın

Kahreden haber! Şehidimiz var Denizli

Tarihi eser ve uyuşturucu maddeyle yakalanan şüpheli tutuklandı

Antalya’da bir depoda 480 kilo tütün ele geçirildi

Manavgat’ta son 1 ayda suça karışan 45 şüpheli yakalandı

AK Parti güçlü bir ailedir

Milletvekili Arpacı, ‘ Türkiye günde 623,3 milyon dolar dış borç ödeyecek’

Denizlili iş adamı genel başkan yardımcılığına getirildi

Değerli Türk Milliyetçisi Dr. Mustafa Çalık vefat etti 

Çankır, ‘Amacımız tek yürek olup önce belediyeyi kazanmak’

Başkan Işık, Şanlıurfa'da UCLG-MEWA toplantısına katıldı

Kütahya heyeti Bakan Özhaseki'ye il ve ilçelerin taleplerini iletti

Bakan Uraloğlu'na yol talepleri iletildi

Şehir merkezinde ortak kararla yenilenme yapılmalı

Kula’nın 120 milyon TL’lik içme suyu yatırımı tam kapasite

Başkan Yılmaz, Çardak OSB Müdürünü ziyaret etti

Çardak Toplum Sağlığı Merkezi’nde öğrencilere özel etkinlik

Kadir Baş’tan Güngör’e ziyaret

Çardak'ta izcilik programı düzenlendi

Vali Coşkun Çardak'a ziyarette bulundu

Hüsnü Yılmaz'dan Zebekçi'ye ziyaret

Hüsnü Yılmaz'dan Zebekçi'ye ziyaret

Hüsnü Yılmaz'dan Milletvekillere ziyaret

Hüsnü Yılmaz'dan Milletvekillere ziyaret

PAÜ’den Çardak Organize Sanayi Bölgesi MYO öğrencilerine seminer

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 32 1 3 65 99
2.Fenerbahçe 36 29 1 6 61 93
3.Trabzonspor 36 19 13 4 16 61
4.İstanbul Başakşehir 36 17 12 7 11 58
5.Beşiktaş 36 16 13 7 6 55
6.Kasımpaşa 36 15 14 7 -4 52
7.Alanyaspor 36 12 10 14 3 50
8.Rizespor 36 14 15 7 -8 49
9.Sivasspor 36 12 12 12 -10 48
10.Antalyaspor 36 11 13 12 -6 45
11.Adana Demirspor 36 10 12 14 -2 44
12.Samsunspor 36 11 16 9 -8 42
13.Kayserispor 36 11 14 11 -12 41
14.Konyaspor 36 9 14 13 -11 40
15.Ankaragücü 36 8 13 15 -4 39
16.Gazişehir Gaziantep 36 10 18 8 -10 38
17.Fatih Karagümrük 36 9 17 10 -3 37
18.Hatayspor 36 8 15 13 -9 37
19.Pendikspor 36 9 18 9 -30 36
20.İstanbulspor 36 4 25 7 -45 16